для учасників освітнього процесу

Рекомендації Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини щодо захисту персональних даних під час дистанційного надання освітніх послуг. 

Сайт Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини  

Лист МОН Про поширення рекомендацій Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. 

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

Виконання навчальних планів освітніх програм також здійснюються шляхом використання E-mail дистанційного навчання за допомогою листування учителя і учнів через мережу Інтернет.

Вся інформація про електронні освітні ресурси для учнів та вчителів розміщена на сайті Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка ippo.kubg.edu.ua та на сайті “Столичний центр відкритої освіти” vo.ippo.kubg.edu.ua.

До уваги учасників освітнього процесу!

З 16 березня 2020 року телеканалом ТРК “Київ” 2 години ефірного часу буде відведено для проведення телеуроків: 4 телеуроки по 30 хвилин з різних предметів спрямовано першочергово для учнів випускних 9-х та 11-х класів. Слідкуйте за програмою.

У рамках роботи Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка буде організовано та проведено наступні заходи:

  1. Для учнів 5 – 11 класів буде проведено вебінар “Як навчатися дистанційно? Відкриті ресурси”. Відеозапис якого буде розміщено на порталі ІППО та ДОН.
  2. ІППО створено каталог електронних освітніх ресурсів для учнів та вчителів urok.ippo.kubg.edu.ua.
  3. Для учнів 5 – 9 класів на сайті kievoit.ippo.kubg.edu.ua розміщено уроки з курсу інформатики, для 10 – 11 класів з програмування.
  4. Для вивчення окремих тем з української мови та математики учням 11-х класів будуть організовані щотижневі вебінари.
  5. На сайті “Столичний центр відкритої освіти” vo.ippo.kubg.edu.ua розміщено відкриті електронні освітні ресурси для дистанційного навчання учнів.